Met Gamerverse willen we de gaming media van de toekomst vormgeven. Om in die opzet te slagen, hebben we de afgelopen dagen het Gamerverse team sterk uitgebreid met getalenteerde gaming media experts die de Gamerverse-visie volledig delen. Maak kennis met ons vernieuwde team.

Bij Gamerverse worden we gedreven door een gedeeld geloof dat de gaming media in de Benelux beter kan en moét. Om in onze missie te slagen en de gaming media naar een hoger niveau te tillen, gingen we op zoek naar getalenteerde content creators

Al snel bleek dat de missie van Gamerverse in de smaak valt bij een groot publiek. Enkele selectieronden later, was het nieuwe team van Gamerverse gevormd. Hieronder stellen we je graag voor aan de namen die samen met Gamerverse de gaming media voorgoed willen veranderen.

Thibault Seynaeve

Gamerverse is ontstaan uit de samensmelting van Thibault zijn drie grootste passies: web, media en gaming. Met een ambitie om de mediawereld naar een hoger niveau te tillen en zo een betekenisvolle impact te maken op mensenlevens, waakt Thibault over de visie van Gamerverse. Verder is hij bij Pirate Publishing gespecialiseerd in online marketing en audiovisuele content.

Timon Vermeulen

Timon is de schattenzoeker van Gamerverse. Hij bekijkt de gaming wereld met een arendsoog en zorgt ervoor dat geen enkel verborgen pareltje onder onze radar vliegt. Die schatten geeft hij vervolgens de aandacht die ze verdienen in geschreven stukken, video’s, livestreams, podcasts en meer.

Davy De Rauw

Je vindt Davy meestal op het voetbalveld of achter zijn Xbox-console. Zijn carrière als gaming journalist ving aan bij Insidegamer, waar de community hem bij de core redactie stemde. Enkele freelance jobs later bij de bekendste gaming media van België en Nederland, sloot Davy zich aan bij Gamerverse waar hij een toonaangevende rol speelt bij de uitbouw van ons Xbox-merk The Xbox Files.

Christophe de Bont

Christophe is een veteraan uit de tijd dat mensen nog spelmagazines kochten. Op en top verknocht aan papier – je vindt hem tegenwoordig tussen de pagina’s van De Standaard – maar wil bij ons ook andere mediavormen verkennen. Je weet maar nooit dat mensen plots ook geen kranten meer lezen.

Joachim Lootens

Joachim schreef zijn masterproef rond videogames, maar werd ICT-leerkracht. PlayStation fanboy van het eerste uur, maar gefascineerd door all things geeky, waardoor er nu ook een Nintendo Switch, een Xbox en een Stadia controller in zijn living rondslingert. Hij kruipt het liefst in de virtuele huid van Ratchet & Clank, Spider-Man, Aloy of Nathan Drake, maar gaat ook overstag voor games als Forza Horizon en Football Manager. Beschikt over een vlotte pen, een co-op gaming partner in crime en een uitgebreide backlog.

Aaike Geusens

Aaike Geusens is een gameliefhebster met een ervaren pen. Afstuderen deed ze als journaliste, maar vandaag tikt ze wervelende en wervende teksten als copywriter. Ze voelt zich thuis in een waaier aan genres, maar heeft een zwak voor indiegames. Bij Gamerverse wil ze vooral verborgen parels meer aandacht geven.

Robby Bisschop (@BloodyGoodReviews)

Robby Bisschop is een freelance gaming journalist die al heel zijn leven door games geobsedeerd is en er sinds 2017 actief over schrijft. Hij heeft een voorliefde voor de Belgische indiegames en probeert in zijn rol als community manager voor 1UP die ook extra in de spotlight te zetten. Je vind hem zo vaak online en op social media dat hij er evengoed zijn domicilie kan leggen.

Julian De Backer

Julian De Backer (°1984) speelde als 5-jarig knaapje de Game & Watch-spelletjes ‘Gold Cliff’, ‘Donkey Kong II’ en ‘Life Boat’. Het was het begin van een levenslange liefde voor virtuele verstrooiing, Zijn hart klopt na al die jaren nog steeds het snelst voor ongein als ‘Tetris’ en ‘Bubble Ghost’. Julians favoriete game aller tijden is ‘Ocarina of Time’, en hij gaat voor een complete collectie N-Gage en N64DD. In het verleden recenseerde hij games voor High Def Digest (USA) en HUMO (België).