Als voorbereiding op onze derde verjaardag ontvangt de Gamerverse-website een splinternieuw kleedje. Niet alleen wordt de website zo een stuk overzichtelijker en eenvoudiger in gebruik, maar wordt ons flagship brand ook feilloos geïntegreerd in het Yeti Media gaming ecosysteem.

Na meer dan twee jaar is er veel veranderd. Gamerverse begon oorspronkelijk als Babblefield, een video talkshow en podcast over gaming nieuws. Al snel groeide het uit tot een volwaardig merk met een eigen website. Opnieuw duurde het niet lang alvorens ook de website uit zijn voegen barstte en de behoefte zich opdrong voor een nieuw toonaangevend merk binnen de gaming media. Gamerverse werd geboren.

Sindsdien zetten we ons elke dag in om de lat van de gaming media hoger te leggen. Niet alleen met Gamerverse, maar ook met onze andere merken zoals The Xbox Files. Niet alleen op het vlak van content willen we opleven naar ons potentieel, maar ook qua technologie. Omwille van die reden werd Gamerverse.be in een nieuw jasje gestoken. De website is nu overzichtelijker dan ooit en een pak eenvoudiger in gebruik.

Op die manier is er ook meer harmonie tussen alle merken binnen ons gaming ecosysteem. Als centrale hub vinden bezoekers, kijkers en luisteraars op Gamerverse het beste uit het gaming universum.

Gamerverse nieuwe website